FogasystemHållbarhet

Hållbarhet

Det går alltid att göra mer och vi på FOGA strävar alltid mot att bli lite bättre för varje dag som går. Vi är precis i början på vår hållbarhetsresa.

Allt hänger ihop

Startskottet har gått på vår resa mot att bli mer miljövänliga, tänka och arbeta mer hållbart och att aktivt jobba för att få medarbetare att trivas, känna sig delaktiga och må väl hos oss.
Vi hoppas och önskar att vårt arbete kan leda till att inspirera och motivera såväl kunder som leverantörer att följa med på vår resa mot en mer hållbar framtid.

Eftersom vi tror på att hållbarhet är en sammanhängande helhet så delar vi upp vårt hållbarhetsarbete i ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Genom att integrera dessa tre dimensioner kan vi bygga en hållbar framtid där människor, planeten och ekonomin blomstrar tillsammans.

Att agera hållbart för oss är ett ”ongoing project” som aldrig når sitt slut eftersom vi alltid kan bli ett bättre FOGA.

Satsningen gör oss valbara
hos större företag
med större krav.

Jonna Pettersson, hållbarhetsansvarig. 

Läs mer om hur långt vi har kommit

Vi tycker att det är viktigt att vara transparent. Vi har precist startat vårt hållbarhetsarbete. Vi har långt kvar, men det känns bra att vi åtminstone är på väg och att vi tar viktiga beslut som innebär att gå i en riktning mot en mer hållbar morgondag. Här nedan kan du läsa om hur långt vi kommit och om vilka steg vi tagit och planerar att ta. Det är ett levande dokument och vi uppdaterar den löpande.