FogasystemÖvrigt

Övrigt

Vi på FOGA system är specialiserade på bockade lösningar, ofta i form av cylinder. Vi har förmågan att bocka profiler och kan då skapa välvda konstruktioner som vanligtvis levereras i sektioner för enkel montering på plats. För dessa lösningar finns det speciella profiler, beslag och upphängningar. De kan sedan bestyckas med passande LED-belysning.

Cylinder

Var annorlunda och stick ut från mängden. Bygg en välvd vägg eller cylinder med en radie från 600mm. Fäst din grafik med kardborre eller placera den i profilens spår. Skapa ett bestående intryck genom att hänga den från taket.

Kuber

Kuber kan göras på olika sätt. Dels med 04TX som enkelt skapar sömlösa kuber. Genom att tyget sträcker sig hela vägen till hörnet, möjliggör 04TX ett sömlöst utseende samtidigt som det är enkelt att montera. En kub med grafik på alla sex sidorna. Med 92LTX skapas enkelt en kub med grafik på både in- och utsidan. Den är optimal för till exempel, större takhängda konstruktioner där man vill skapa en 3D-känsla, t.ex. ihop med belysning.

Display ställ

Med våra lösningar kan vi skapa rätt ställ för att föra fram ert budskap. Enkel eller dubbelsidig lösning där man antingen kan använda vinyl som fästs med magnet, skivor som fästs med kardborre eller fabric som enkelt monteras i profilen. Oavsett så blir det en mycket snygg lösning, lackad i den färg du önskar. Displayen utrustas med fotplattor efter önskemål och broschyrställ vid behov.

Curved fabric wall

Bygg en friformad och fristående vägg. 43TX som exempel kan enkelt kläs med Fabric på båda sidor. För extra stabilitet monteras fotplattor. 43TX kan bockas med en minsta radie av 1000mm.

 

Fabric wall TV

Uppgradera er Fabric Wall med en TV. Vi kan erbjuda TV-hållare som integreras enkelt i den befintliga ramen och passar ihop med 81TX och 150TX. Man kan också utrusta Fabric Wall med LED-belysning som lyser upp baksidan av TV:n. TV-hållaren kan monteras vertikalt eller horisontellt utifrån storleken på väggen.

Exxcurve

En exklusiv demo- eller receptionsdisk för miljöer som kräver en förstklassig design. Den böjda frontpanelen ger en obruten exponerad yta på 900 mm hög och 1000 mm bred och kan kompletteras med en fascia panel som följer bänkens krökning. Ramen är baserad på FOGAs unika profilsystem med starka funktionella kopplingar. Exxcurve är lätt och kan transporteras i en flexibel vadderad väska. En komplett disk med hylla, paneler och en väska väger endast 12 kg.

Exxhibit

En klassiker i FOGA erbjudandet. Antal kombinationer i detta flexibla system är oändliga och kan monteras gång på gång i ändlösa kombinationer. Lösningen kan utrustas med hyllor, spotlights, diskar m.m. och enkelt monteras ner för transport och lagring.

Exxstand

Exxstand är en enkel och kostnadseffektiv lösning för att tydligt visa ditt budskap i gångar och entréer. Den är dubbelsidig och kan levereras med magnetlist för snabbt och enkelt byte av budskap. Utrustad med fotplattor kan den levereras i valfri färg och mått.

Portabla diskar

Vi erbjuder ett brett urval av diskar som kan utformas för att möta era behov. Förutom att få dem måttanpassade så kan de kläs med Fabric eller skivor, utformas med rak eller bockad design och förses med belysning. Den smarta konstruktionen gör att de enkelt kan vikas ihop för smidig transport och lagring. Givetvis kan de förses med förvaring med eller utan lås