FogasystemOm oss

Om oss

Många har som barn lekt med LEGO©. Då vet man att det bara är fantasin som sätter gränser för vad man kan bygga. Samma sak gäller för FOGA systems omfattande utbud av strängpressade aluminiumprofiler. Med vår flexibilitet kan vi erbjuda oändliga möjligheter av hållbara aluminiumlösningar.

FOGA har sedan 1965 erbjudit lösningar som fortfarande används över hela världen. Oavsett om det är kompakta möbellösningar i Tokyo, Covidskydd på Central Station i New York eller snygga belysta bildramar i Stockholm så har FOGA lösningen. Huvudkontor, tillverkning och lager finns i Jönköping, Sverige. För att möta marknadens behov har vi på FOGA system även licenstagare i England, Polen, Tjeckien Japan och USA.

Systemlösningar för alla behov

Våra lösningar kretsar kring själva kopplingen där vi, istället för att svetsa, fogar samman en profil med en annan. Snabbt och flexibelt kan vi erbjuda våra kunder färdiga lösningar – kundunika- som standardlösningar. Vi har systemlösningar för alla behov, krav och önskemål.

Vår vision:

Med kreativitet skapar vi
oändliga möjligheter för våra kunder,
utifrån en hållbar framtid.

En anrik historia

Vår historia är lång och någonting vi är stolta över. Redan 1965 startades verksamheten upp. Redan tidigt från start var vi tidigt ute med systemlösningar. Snabbt blev FOGA system ett internationellt erkänt varumärke. FOGA system blev synonymt med kvalitet.

År 2007 tog David Norburg, Magnus Norburg och Robert Agnehus över verksamheten. 2011 fusionerades ISY system och FOGA system. Med Jönköping som bas omsätter FOGA system idag över 25 Mkr. Vi vill fortsätta växa och vara ett internationellt erkänt varumärke för kunder i behov av ett premiumsystem i aluminium.