FogasystemCases and inspirationCompact living i Japan

Compact living i Japan

FOGAs system är som en mångsidig verktygslåda som gör det möjligt att skapa anpassade lösningar för varje trång plats. Våra aluminiumprofiler blir verkliga problemlösare.

  • COMPACT LIVING är en modern livsstil som fokuserar på att minimera utrymmesbehovet utan att kompromissa med funktionalitet eller komfort. Det handlar om att skapa smarta och effektiva lösningar för att maximera användningen av varje kvadratmeter, vilket leder till en mer hållbar och medveten livsstil.

Med flexibiliteten i profilerna kan man skapa smarta förvaringslösningar, integrerade belysningssystem och flyttbara skiljeväggar. Varje millimeter utnyttjas för att skapa en funktionell och effektiv miljö. Foga Japan Cooperation är beläget i Tokyo, Japan, ett av världens mest trångbodda länder. Här levererar de kompakta möbellösningar till lägenheter utifrån individuella behov. (Klicka på bilden för att läsa mer!)

Barnrum på liten yta

Att inreda ett rum på en liten yta kan vara utmanande för kreativiteten. Att dessutom sedan lösa olika funktioner i ett barnrum, såväl för lek som för en plats att sova på kan vara än mer krävande. Men med lite kreativitet så går det att öppna upp ytor genom att tex bygga på höjden. Med våra flexibla aluminiumsystem går det att skapa bärande strukturer som kan uppmuntra både till lek och vila.

Hemstudio

Hylla med svängbart TV fäste

Allt i ett rum

Garderob med multifunktion